Humlans Art planerade kursdatum

Juni

Aug

Sept

Okt

Nov

Dec

4-5

2-3

13-14

4-5

Information om Vedic Art-kurs hos Humlans Art i Nyköping


Kom i kontakt med din inre skaparkraft, på ett lekfullt sätt måla fritt utan krav och prestation. Du sätter pennan på papperet och sedan är skapelsen i full gång. Måla för dig själv, vägledd av din egen önskan och känsla!


Som metod och redskap utgår vi från Vedic Arts 17 steg, principer med tillhörande övningar i teori och praktik. Vedic Art passar alla, både den som aldrig har hållit i en pensel tidigare och den som redan är en erfaren konstnär. Det finns ingen prestation. Inga värderingar. Det kan aldrig bli fel, det finns inga rätt eller fel. Vedic Art är allra bästa kursen för er som tror att ni inte kan skapa. Denna kurs lär er på ett enkelt sätt förstå de olika principerna i måleriet.


Grundkurser är fördelad på 3 tillfällen och man kan välja fritt när man går de olika delarna beroende på när det passar dig.

Finns både helgkurser samt veckokurser.

Tider för kursen är mellan kl10.00 – 16.00 men du får en egen målarplats som du har tillgång till mellan kl 08.00 – 22.00


Ta med dig eget målarmaterial och oömma kläder. Och viktigast av allt LUST att måla 😊

Pris för hela grundkursen 3500:- fördelat på tre helger eller en veckokurs.

Alternativt enstaka helgkurs 1350:- per helg med delar av kursen.


För nybörjare:

Har du inget matrial kan du för självkostnadspris köpa till ett litet paket för 150kr med liten duk, den färg som behövs och lån av penslar. 


Plats: Humlans Art (om inget annat anges), Harlund Humlan1, 611 95 Nyköping.

Jag kan även komma till andra platser om intresse finns. Kontakta mig för mer information om detta.Kontaktuppgifter för anmälan:Lotta Lassbo telefon 0707 341 431

Mailadress humlansart@hotmail.comLäs mer om metoden Vedic Art och Curt Källman här